BÁSTYA WELLNESS HOTEL * * * *

Ajánlataink

Szilveszter

Időszak:

2024/12/29

2025/01/02

Érvényes: December 29. – Január 02. Foglalási feltételek: Standard Szoba Superior Szoba Az ár tartalmazza a Szilveszteri Gálavacsorát! Foglaljon most, és

Karácsony

Időszak:

2024/12/19

2024/12/29

Érvényes: December 19. – 29. Foglalási feltételek: Standard Szoba Superior Szoba Foglaljon most, és élvezze a karácsonyi ünnepek során a

Télelő

Időszak:

2024/11/03

2024/12/19

Érvényes: November 03. – December 19. Foglalási feltételek: Standard Szoba Superior Szoba Foglaljon most és élvezze a tél előtti enyhe időjárás

Ősz eleji feltöltődés

Időszak:

2024/08/20

2024/09/01

Érvényes: Augusztus 20. – Szeptember 01. Foglalási feltételek: Standard Szoba Superior Szoba Foglaljon most, és élvezze az augusztus 20 után

Ősz végi rejtek

Időszak:

2024/10/18

2024/11/03

Érvényes: Október 18. – November 03. Foglalási feltételek: Csak közvetlen foglalás esetén érvényes Minimum 2 éj és 2 fő foglalása

Őszi kikapcsolódás

Időszak:

2024/09/01

2024/10/18

Érvényes: Szeptember 1. – Október 18. Foglalási feltételek: Árak és Szobatípusok: **** Standard **** Superior Extra Kedvezmények: Foglalás: Legalább 72

Bástya Wellness Hotel**** 
Miskolctapolca

A Bástya Hotel a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Meggyőződésünk, hogy pihenés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről. A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkanap után.

Parkolási
lehetőség
100m2

medence
Ingyenes
wifi
Modern

étterem
Különleges

szálláshely
BÁSTYA WELLNESS HOTEL * * * *

Szobák és lakosztályok

A Bástya Hotel a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Meggyőződésünk, hogy pihenés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről.

A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt a pároknak, de igazi relaxálást biztosít üzletembereknek is egy fárasztó munkanap után.

A szobák és lakosztályok klíma berendezéssel, LED tévével, telefonnal, minibárral, Internet-elérhetőséggel, laptop széffel és mágneskártyás zárral felszereltek, de a tökéletes pihenéshez köntös bekészítéssel bekészítéssel is várjuk vendégeinket.

**** Superior szobák

Superior hotelszoba

Családi hotelszoba

**** Standard szobák

Standard hotelszoba

Lakosztály

Körpanorámás hotelszoba

Classic tetőtéri hotelszoba

Vendégeink visszajelzései

Olvassa el, mit mondanak azok, akik már megtapasztalták szállodánk kényelmét és vendégszeretetét. Büszkék vagyunk a pozitív visszajelzésekre és arra, hogy vendégeink elégedetten távoznak tőlünk.

Pokoracki Szabolcs
Tovább olvasom
Nagyon jó választás Miskolctapolca központjában a természet ölelésében. A superior szoba erkélyéről a kilátás szuper. Az ételek bőségesek változatosak. Tisztaság , személyzet kedvessége jellemzi a szállodát. Mindenkinek bátran ajánlom.
Venczel G.
Tovább olvasom
A hely nagyon pozitív csalódás volt. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az ételek finomak voltak. A wellnes rész igazán jó volt, a medencék nagyok és van hely bőven mindenkinek. A szaunák is kellemesek.
Jóni Adrienn
Tovább olvasom
3 napot töltöttünk a szállodában, s ezalatt minden rendben volt. A szobák, az étel és a környezete is szuper volt. Örülök, hogy a Bástya Hotelre esett a választásunk, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Erdélyi Anna
Tovább olvasom
Nagyon kedves és segítőkész volt mindenki. A gluténmentes étkezést kompromisszummentesen megoldották (pluszpont, hogy a desszertről sem maradtam le!). A szobák kényelmesek voltak, itt tényleg ki tudtuk pihenni magunkat. A gyerekek is üzenik, hogy 5 csillag 🙂
Baloghné Sasvári Hajnalka
Tovább olvasom
Tökéletes vendéglátás, tiszta tágas szobák, finom házias és különleges ízek, koktélok, wellness. Csodás napokat töltöttem itt. Köszönöm a figyelmes szolgáltatást. Nem először vagyok itt, jövök még. Jó szívvel ajánlom gyerekeknek és nyugdíjasnak is.
Guba Péter Marcell
Tovább olvasom
Nagyon jól éreztük magunkat. Maximálisan elégedettek voltunk a hellyel. Mindenki nagyon kedves, a kiszolgálás és az ételek első osztályúak. A wellness részlegen a gyerekeket is alaposan sikerült lefárasztani. A szobánk szuper volt, alaposan ki tudtuk pihenni magunkat.
Nagy Rebeka
Tovább olvasom
Tökéletes helyen van a szálloda, brutál finom volt a reggeli és a vacsora is, érdemes félpanziós ellátást foglalni! A személyzet rendkívül kedves és előzékeny. A hotel wellness részlege kifejezetten jó, több medence és szauna lehetőség is van. Mind a barlangfürdő mind az új Ellipsum fürdő 3 perc sétára található.
Móricz Ágoston
Tovább olvasom
Remekül éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak és változatosak. A szobánk kulturált volt és tiszta, a személyzet pedig rendkívül kedves. A Hoteltől pár perc sétára található a Barlangfürdő mellette pedig egy gyönyörű tó ahol a párok, családok egy kellemes délutánt eltudnak tölteni.
Sóvágó Csaba
Tovább olvasom
Én és a családom, már 6-todjára jöttünk vissza, és mint mindig, minden kiváló volt. Az ételek nagyon változatosak és ízletesek voltak. A személyzet kedves és segítőkész volt, főleg a masszőr. A lakosztály nagyon tágas és kényelmes volt. A szobából csodaszép kilátás nyílt a tájra.
Nagy Eszter
Tovább olvasom
Nagyon jól éreztük magunkat! A szállás gyönyörű volt, kellemes volt a wellness szolgáltatás. Az ételek nagyon finomak voltak és a dolgozók is nagyon kedvesek voltak. Csak ajánlani tudom ezt a helyet mindenkinek! Biztos vissza jövünk mèg.
Előző
Következő

Ajándék masszázs minden, legalább 2 éjszakát foglaló vendégünknek!

Ne hagyja ki a Bástya Wellness Hotel kényeztető ajánlatát és foglaljon még most!